Malerarbejde

Søger du en professionel maler til indendørs eller udendørs malerarbejde?

Kornvangens maler påtager sig alle opgaver inden for malerfaget.
Vi er et stolt malerfirma og altid i god dialog med dig som kunde!

Indendørs malerarbejde

Vi udfører alt malerarbejde fra loft og vægge, til døre, vinduer, paneler, karme, mv. Når du skal have malet indendørs, er det vigtigt, at det foregår effektivt og med respekt for både dig og dit hjem.

Vi tager os naturligvis også af alt det forberedende arbejde, som lægger grunden for det smukke resultat. Det kan f.eks. være at fjerne gammel tapet, samt selvfølgelig altid at lave grundig afrensning og male med grunder. Hvis du er i tvivl om farvevalget, hjælper vi dig også gerne med inspiration og rådgivning. Vi tilbyder f.eks. at male prøvefelter i forskellige farver, så det bliver nemmere for dig at træffe et valg.

Kornvangens Maler lægger vægt på, at du som kunde føler dig godt behandlet. Det gælder både en høflig og imødekommende kommunikation med dig og en respekt for din tid, dit hjem og dine omgivelser. Vi overholder aftaler og tider og er opmærksomme på at tage hensyn, mens vi udfører vores arbejde hos dig. 

Vi overholder aftaler og tider og er opmærksomme på at tage hensyn, mens vi udfører vores arbejde hos dig

Udendørs malerarbejde

Udendørs maler vi facader, gavle, døre og vinduer, og hvad du ellers kan finde på af spændende maleropgaver. Vi giver også gerne din terrasse en omgang maling eller træbehandling. Det danske vejr med regn, rusk, sol og vind slider på materialerne. Med udendørs maling er det derfor ekstremt vigtigt at vælge professionelle produkter, og ikke mindst de rigtige produkter til formålet, så resultatet bliver flot og langtidsholdbart. Vi har erfaringen og ekspertisen til at give dig god sparring og løfte din opgave – uanset om den er stor eller lille.

Vi maler med de bedste produkter og nyeste teknikker

Kornvangens maler har bred viden og erfaring med alle typer opgaver, du kan forestille dig inden for malerfaget. Vi følger godt med, når nye teknikker og materialer dukker op i vores branche. Desuden bruger vi udelukkende professionelle produkter, så du er sikker på et godt resultat.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden eller ring på 28 29 47 03.

Vores kunder er vigtige

Fordi vi har drevet malerfirma i mange år, så ved vi også hvor vigtige vores kunders tilfredshed kan være for fremtidigt arbejde. Vi får en stor del af vores maleropgaver fra tidligere kunder og igennem deres anbefalinger – derfor er hver eneste kunde vigtig for os. 
Fordi vi holder på vores glade kunder, kører vi også gerne den ekstra omvej for at klare en opgave. Vores ugentlige ruter som malerfirma, er primært omkring Esbjerg og Varde, men vi kører også til Vejen, Kolding og Ribe for de rigtige maleropgaver.
Som håndværker og maler ved vi, at nye kunder betyder meget for vores fremtidige opgaver. 

Fortæl kort om din opgave
- så vender vi hurtigt tilbage


    Anbefalinger

    Lokal Maler Til Esbjerg og omegn

    Kornvangens Maler har hjemme i Esbjerg og maler primært for private i Esbjerg og omegn. Vi påtager os dog gerne maleropgaver hos kunder i hele Vestjylland. 

    Vi kører til omkringliggende byer som Kolding, Varde, Bramming og Ribe.

    Er du i tvivl om vi kører til dit område så kontakt os endelig og hør nærmere.