Om os

- Kvalitet til sidste penselstrøg.

- Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser.

Kornvangens Maler ApS

Vi er en lille malervirksomhed, som garanterer dig et flot stykke malerarbejde, som du kan være glad for i mange år. Vi tilbyder blandt andet at hjælpe dig med:

– Både store og små opgaver

– Maling indenfor og udenfor

Tapetsering

Malerrenovering

Maling af facader, vinduer og døre

– At vælge den rigtige farve

Hvilken farve skal du vælge?

Vi har mange års erfaring med malerarbejde, og vi har udført alskens forskellige opgaver

Hvem er vi hos Kornvangens Maler

Hos Kornvangens Maler har vi mange års erfaring med malerarbejde, og vi har udført alskens forskellige opgaver. Derfor er vi også eksperter i, hvordan farver påvirker dit rum, og vi tilbyder dig gerne kompetent rådgivning, inden vi går i gang, så du får et resultat, du bliver glad for. Vi kommer gerne med flere løsninger og farveforslag, og vi bliver ved, til du finder det helt rigtige valg til stuen eller soveværelset.

Kvalitet og god service

Grundmalingen er lige så vigtig som det øverste lag, og derfor kan du regne med, at vi gør vores arbejde ordentligt hele vejen igennem. Vi sætter en dyd i at udføre arbejdet præcist og med sans for detaljen, og vi går ikke fra dit hjem, før du er helt tilfreds med vores arbejde.

Så har du brug for en ny klat maling i stuen, eller skal facaden have nyt liv? – så ring til os og lad os gøre arbejdet for dig.

Kornvangens Maler samarbejder med Danske Malermester

Når du hyrer os, er du også dækket af en garantiordning gennem Danske Malermester, hvis du mod forventning er utilfreds med vores indsats.

Skriv til os


    Anbefalinger