Maling af vinduer og døre

Er vinduer og døre blevet slidte, kan det hjælpe at få dem frisket op med maling.
Det giver nyt liv til hele bygningen og danner et flot helhedslook.

Stor ekspertise

Gennem årene har jegr stået for malerarbejdet i mange typer bygninger. Jeg har ekspertise inden for maling af næsten alle slags vinduer og døre og kan derfor også være behjælpelige med lige præcis dit projekt.

 

Inden opgaven påbegyndes, tager jeg en grundig snak med dig om det forestående arbejde, så jeg opnår en fælles forståelse for projektet. Det er med til at sikre det bedst mulige resultat.

Ærligt arbejde

Jeg lægger vægt på ærligt arbejde. Derfor gør jeg meget ud af at fortælle om de forskellige muligheder, ligesom jeg også er ærlige, hvis jeg mener, at vinduerne og dørene er så slidte, at en udskiftning er nødvendig.

 

Lad Kornvangens Maler hjælpe dig med at give nyt liv til dine vinduer og døre. Kontakt os på telefon 28 29 47 03 for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde.

Skriv til os

    Anbefalinger