Maling af vinduer og døre

Er vinduer og døre blevet slidte, kan det hjælpe at få dem frisket op med maling.
Det giver nyt liv til hele bygningen og danner et flot helhedslook.

Stor ekspertise

Gennem årene har jeg stået for malerarbejdet i mange typer bygninger. Jeg har ekspertise inden for maling af næsten alle slags vinduer og døre og kan derfor også være behjælpelige med lige præcis dit projekt.

Inden opgaven påbegyndes, tager jeg en grundig snak med dig om det forestående arbejde, så jeg opnår en fælles forståelse for projektet. Det er med til at sikre det bedst mulige resultat.

Ærligt arbejde

Jeg lægger vægt på ærligt arbejde. Derfor gør jeg meget ud af at fortælle om de forskellige muligheder, ligesom jeg også er ærlige, hvis jeg mener, at vinduerne og dørene er så slidte, at en udskiftning er nødvendig. Herunder kan du se hvor flot en dør blev hos en kunde. 

Lad Kornvangens Maler hjælpe dig med at give nyt liv til dine vinduer og døre. Kontakt os på telefon 28 29 47 03 for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde.

sortmalet dør

Maling af vinduer og døre

Jeg kan både hjælpe med maling af døre og vinduer, både indvendig og udendørs. Alt fra plastvinduer til pvc, du kan altid kontakte mig, om hvilke slags vindue eller dør du har. Så hjælper jeg gerne til.

Når jeg maler din dør, kan jeg også male din dørkarm. Så du kan med glæde kontakte mig, da jeg altid opfylder dine ønsker, men har stadig vægt på ærligt arbejde.

Malet dør i naturtræhvid og sort dør

Skriv til os


    Anbefalinger