Tapetsering

Skal du have tapetsering af væggene, er der flere forskellige ting, der skal tages højde for.

Hvilken type tapet skal det være, og hvad vil passe bedst ind i dit hjem?

Skal det være mønstret og farverigt, eller er du mere til de neutrale farver? Valget afhænger af, hvad du ønsker at udtrykke.

Professionel rådgivning til tapetsering

Lad mig hjælpe dig på rette vej, når du står over for tapetsering og malerarbejde. Gennem mere end 15 år i branchen har jeg set og udført et væld af forskellige tapetseringer, hvilket betyder, at jeg kan tilbyde professionel rådgivning inden for alle opgavetyper.

Jeg klarer også fotostater, spartelarbejde, filt og væv – uanset, om det drejer sig om et privat hjem, en virksomhed, boligforening eller en offentlig ejendom.

Tapet til alle

Tapet er noget man forbinder med det er svært at gøre, og at det skal være meget præcist. Derfor er jeg her for at hjælpe dig, med at tapetsere din væg! Vi starter med at spartle væggen, så tapet kan komme på og er helt glat, hvis det er ønsket.

Vi kan både hjælpe, hvis du skal have fjernet tapet fra dit soveværelse, da det kan være en besværlig proces. Måske syntes du at dit køkken alrum trænger til noget nyt tapet, og det er for besværligt at komme bag radiatorerne. Så står vi altid klar til at hjælpe dig. 

Jeg kan selvfølgelig også hjælpe dig med at sætte fotostat til din dør. Hvis du ønsker andet end tapet, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at sætte filt og væv på.

Tapetsering i høj standard

Jeg samarbejder kun med de bedste leverandører, da de mest holdbare resultater kommer, når solidt håndværk og gode produkter går hånd i hånd.

Det er til enhver tid mit mål at leve op til den høje standard.

Jeg står klar med vejledning, og jeg giver altid et uforpligtende tilbud.

Med Kornvangens Maler som samarbejdspartner kan du være sikker på levering til tiden. Kontakt mig på telefon 28 29 47 03

131361614_2921261094786365_4449443643144568560_o131510425_2921261051453036_7404281575214905479_o

Skriv til os

    Anbefalinger